Het seizoen lijkt nu toch echt weer te starten heerlijk! En zoals dat gaat, verliezen we een aantal fantastische medewerkers van vorig jaar i.v.m. studie, stage, emigratie etc. We hebben een superleuk team gehad het afgelopen jaar en gelukkig zijn de meesten er weer bij dit jaar!

Maar omdat we toch nog wat mensen nodig hebben, o.a. omdat we nog meer activiteiten aan het aanbieden zijn, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s!

Wat houdt het werk in?

Wij verkopen zakelijke evenementen. Bij een aantal van deze evenementen organiseren we ook activiteiten, zoals outdoor en lasergamen. Maar ook onze eigen activiteiten Fort Trivial, Fortopoly en de iFort Challenge. En voor deze laatste drie zijn wij op zoek naar collega’s die de onderdelen van deze teambuilding programma’s kunnen begeleiden.

Hoe ziet een dag spel begeleiden er uit?

Vooraf krijgt iedereen per mail een programma en zijn werkzaamheden toegestuurd.
Gezamenlijk gaan we naar de locatie (dit zijn forten door een groot deel van Nederland, van Zaandam tot Geldermalsen) met de auto’s van Fort Evenementen.

Op de locatie laden we de auto uit en briefen we eerst samen (0nder het genot van een kopje koffie). Gezamenlijk kijken we waar we welk spelonderdeel gaan neerzetten en vervolgens wordt deze klaargezet.
Als de klant arriveert, heten wij deze van harte welkom, stellen we ons team voor en gaan we aan de slag. De activiteiten zelf duren meestal ongeveer ca. 2,5 uur. Na de activiteiten ruimen we de materialen weer op en gaan we weer richting kantoor. Gemiddeld zijn we zo’n 6 uur op pad (afhankelijk van de locatie).

Voor wie is dit een leuke functie?

Voor iedereen die het leuk vindt om met mensen om te gaan en deze ook kunnen stimuleren. Het is een oproepfunctie voor vooral de maanden april tot oktober.
Als je met ons aan de slag gaat, zetten we je in de groepsapp. Als we een boeking binnen krijgen, zetten wij deze in de groepsapp waar je op kunt reageren of niet.
Wel vinden we dat je zo’n 1x per maand beschikbaar moet zijn, zodat je wel op de hoogte bent van de spelonderdelen. Daarnaast zoeken we collega’s van 23 jaar en ouder. Ook ZZP’ers die dit willen doen naast hun hoofdwerkzaamheden zijn van harte welkom om te reageren!

Hoe kun je solliciteren?

Mail ons je telefoonnummer op patricia@waterproof-events.nl en wij nemen telefonisch contact met je op. In principe bepalen we dan gezamenlijk of je bij ons in de flexpool komt, soms maken we nog een persoonlijke afspraak. Vervolgens draai je één keer mee en bepalen we hierna of we samen verder gaan.

Hopelijk tot snel!